Wat gebeurt er als je in trance gaat?

Wat gebeurt er als je in trance gaat?

Je onderbewuste is ontzettend krachtig en het kan bijdragen aan het bereiken van persoonlijke doelen. Helaas zijn er nog steeds veel mensen die sceptisch zijn over hypnose en trance. In deze blog zal ik uitleggen wat het onderbewuste is, wat trance precies is en waarom het een normaal fenomeen is.

Wat is het onderbewuste?

Het onderbewuste is het deel van ons brein dat zich buiten ons bewustzijn bevindt. Het bevat al onze herinneringen, overtuigingen, emoties, impulsen en gewoonten die we niet bewust kunnen waarnemen. Het onderbewuste is verantwoordelijk voor onze automatische reacties op gebeurtenissen en prikkels in onze omgeving.

Het onderbewuste is veel krachtiger dan ons bewuste brein. Het is in staat om veel meer informatie te verwerken en veel sneller te reageren dan ons bewuste brein. Dit is de reden waarom we vaak automatisch handelen zonder er bewust over na te denken. 95% van onze gedragingen, van hoe we handelen en van wat we op een dag doen, vindt zijn oorsprong in het onderbewuste.

Wat is trance?

Trance is een natuurlijk fenomeen dat iedereen wel eens heeft ervaren. Het is een toestand van verhoogde concentratie en ontspanning waarin we ons meer bewust worden van ons onderbewuste. In trance zijn we nog steeds bij bewustzijn, maar onze aandacht is gericht op onze innerlijke ervaringen en niet op onze omgeving. Prikkels van buitenaf worden minder belangrijk.

Trance kan worden opgewekt door middel van hypnose, meditatie, visualisatie, ontspanningstechnieken en andere methoden. In trance zijn we meer ontvankelijk voor suggesties en kunnen we ons onderbewuste gemakkelijker aanspreken.

Waarom is trance een normaal fenomeen?

Trance is een normaal fenomeen omdat het een natuurlijke toestand is van ons brein. We gaan dagelijks meerdere keren in trance zonder dat we het doorhebben. Bijvoorbeeld wanneer we dagdromen, in gedachten verzonken zijn, naar muziek luisteren of meegenomen worden door een goed boek.

In trance ben je nog steeds bij bewustzijn en je hebt controle over je gedrag. Je kunt ook altijd uit trance ontwaken als dat nodig is.

Ik weet hoe krachtig trance kan zijn voor het aanspreken van het onderbewuste en het bereiken van persoonlijke doelen. Door te begrijpen dat trance een normaal fenomeen is en het onderbewuste een krachtige hulpbron is, kan jij je potentieel maximaliseren en je leven verbeteren.

Interessant

Geen reactie's

Geef een reactie