Planner voor een vitaal leven

Neem je toekomst volledig in eigen handen

VITAAL (vi·taal)

Bijvoeglijk naamwoord
< latijn vitalis [levens-, levenskrachtig, levengevend], van vita [leven]
1. voor het leven van groot belang
2. krachtig, energiek

Zet elke dag een stap in jouw persoonlijke groei en behaal je doelen met meer energie. Ontdek de planner voor een vitaal leven!

Heb je ook weleens het gevoel dat je het overzicht kwijt bent?

Stress, want er moet zoveel gebeuren. Drukke dagen, volle agenda. Maar waar moet je beginnen?

Geloof mij, je bent niet de enige. En spoiler alert: het ligt niet aan jou.

Als jij alles uit elke week wilt halen met méér energie, dan is aandacht voor je leefstijl essentieel. En om die aandacht vast te houden, is consistentie nodig. Niet in één keer alles veranderen, maar stap voor stap. Op jouw manier. Een steuntje in de rug is daarbij fijn, want wie heeft gezegd dat je dit alleen moet doen? Het werkboek is jouw coach, de planner je houvast. De inzichten die je haalt uit de opdrachten, kun je meteen kwijt in je dagelijkse planning.

Attentie!

De planner voor een vitaal leven is alleen voor jou als je dagelijks behoefte hebt aan een offline ‘me time’-moment. Een moment waarop JIJ bepaalt wat je uit je dag wilt halen. Hoe JIJ je persoonlijke ontwikkeling stimuleert. En waar JIJ energie van krijgt.

Méér dan plannen

Het werkboek is jouw guide op het gebied van duurzame groei in leefstijl en vitaliteit. Met effectieve opdrachten die..

..je inzicht geven in jouw dagelijkse gewoontes en hoe je ze aanpakt.
..helpen bij het stellen van haalbare doelen: lievelingsleven, here I come!
..leren om te gaan met je gedachten en (stress)gevoelens op goede en slechte dagen.
..jou op weg helpen om te ontspannen en ‘de leuke dingen’ ook echt te dóen.
..leiden tot meer zelfvertrouwen en gemakkelijker keuzes maken.
..je in staat stellen om te kiezen voor alles wat jou energie en een vitaal gevoel geeft.

Tadaaa! De ideale tool om richting te geven aan je eigen leven, is geboren. En jouw stok achter de deur voor veranderingen die gemakkelijk zijn vol te houden dus ook. Mét week- en maandreflecties waarin je terugkijkt en nieuwe plannen smeedt. De planner ondersteunt je hierin op alle mogelijke manieren; win-win dus.

Strik erom en het is een kadootje voor de rest van je leven
– Angelique
Sinds ik de planner gebruik houd ik tijd over!
– Bianca
Een mooi en overzichtelijke planner! Veel ruimte voor notities, boodschappenlijstje en nog meer handige tools voor een vitaal leven.
– Marieke

Psst zeg eens eerlijk:

Zit jij elke dag helemaal lekker in je vel? Doelen genoeg, maar welke stappen zet je naar echt resultaat?

Dit is precíes wat het werkboek voor een vitaal leven jou biedt.

Maar hoe dan?!

Laat het me zo uitleggen:

Schrijven helpt je om je doelen te realiseren. Het creëert overzicht en je kunt je gedachten op papier zetten. Zo ontdek je patronen. Wanneer voel ik me goed? Wat levert me stress op? Waar krijg ik energie van? Wanneer ben ik op mijn productiefst? Welke gewoontes wil ik loslaten?

Het werkboek geeft jou de kans om hier elke dag mee aan de slag te gaan. Consistent werken aan je doelen, plan je nu gemakkelijk in. Een waardevolle tool die onmisbaar wordt in je dagelijks leven, mark my words! Je neemt hem straks het liefst overal mee naartoe. Nieuwe lessen en inzichten kom je immers altijd en overal tegen.

Ook ik worstelde er ooit mee. Ik had de kennis om te veranderen, maar overgaan tot actie was een ander verhaal. Tot ik mijn dagelijkse gewoontes ging noteren. Ik stelde kleine doelen voor mezelf en bedacht welke stappen daarvoor nodig waren. Het zorgde voor bewustwording en inzicht: hoe richt ik mijn leven in en waarom doe ik wat ik doe?

Dit supervolledige ‘zelfhulpwerkboek’ met planner is samengesteld op basis van de meest effectieve vitaliteitsoefeningen. Zodat jij beter in je vel zit en meer energie hebt.

Hoeveel tijd en geld heb jij al uitgegeven aan cursussen, workshops en boeken? En heb je daarmee jouw droomresultaat behaald?​

Hoeveel tijd en geld heb jij al uitgegeven aan cursussen, workshops en boeken? En heb je daarmee jouw droomresultaat behaald?

Als je de planner inzet als daily reminder, coach én agenda,
dan geef je jezelf de kans om:

  • Te beginnen wanneer jij wilt (hallo ongedateerde inhoud voor 53 weken!).
  • Inzicht in je week en inzicht in jezelf te creëren.
  • Je gewoontes op een creatieve manier bij te houden in een pixeldagboek.
  • Te reflecteren op wat je doet en helder te krijgen wat je wilt veranderen.
  • Elke dag bewuste stappen te zetten naar een gezonde balans en jouw ideale scenario.

Een vitaal leven dus. Best onmisbaar als je alles uit elke dag wilt halen!

En dan heb je dus...

..je eigen ‘zelfhulpboek’ dat je op je jouw manier kunt inzetten om het meeste uit elke dag te halen. Een werkboek en planner die je inzicht geven in gewoontes, stresspreventie, energieboosts en balans. Inzichten waardoor jij daadwerkelijk de stappen naar duurzame verandering in gang zet. Inspirerend, motiverend, en volkomen uniek.

Goals are good for setting a direction, but systems are best for making progress.

- James Clear, Atomic Habits

Erg fijne en mooie planner, fijn formaat zodat er genoeg ruimte is om alles op te schrijven. Uitdagende opdrachten en door kleine details als het bijhouden van de hoeveelheid water, slaap, beweging enz. wordt je je bewust van heel veel dingen. Top!!!
– Iris
Ik gebruik de planner nu bijna 2 maanden en het is echt een hele fijne planner! Leuke en variërende opdrachten die je goed helpen om je leven op een rijtje te zetten. Je kan elke week een opdracht doen, maar ik vind het zelf het fijnst om er iets langer over de doen. Je kan zelf de data etc invullen dus dat is perfect! Daarnaast fungeert het natuurlijk ook als een agenda en de layout en styling is vet mooi 🙂
– Lotte
Als je jezelf en je doelen serieus neemt, is dit toch wel de tool waar van je droomt! De inzichten uit het werkboek verwerk ik nu meteen in mijn dagelijkse planning. Ik vind het een supercomplete planner en ik ga er goed op dat ‘ie zo mooi is. Fijn om achteraf je aantekeningen terug te lezen en te zien: hé, ik ben echt vooruitgegaan.
– Rosa Suikers

Wat kan je verwachten?

Persoonlijke ontwikkeling

Vitaliteit en energie

Praktische planner

Als jij klaar bent voor echte verandering, dan ben je klaar voor de volgende stap – het volledige werkboek met planner voor een vitaal leven is de juiste stap.

Prijs: 24,99 21 euro

Maak van jezelf een prioriteit met aandacht voor jouw vitale leven.

Over mij

Yvonne Kort (1982) is de oprichter van Oergezonde mond. Zij is opgeleid tot mondhygiënist en vitaliteitstherapeut. Daarnaast volgt ze regelmatig allerlei andere opleidingen en cursussen. Ze heeft zich verdiept in evolutionaire geneeskunde en histamine intolerantie. Ze weet als geen ander wat leefstijl voor je kan doen in het belang van een gezonde mond en een fit en energiek lichaam.