Online programma

Ben je klaar met vermoeidheid en vage klachten?

In 10 modules herkennen wat jouw lichaam nodig heeft voor meer energie en balans.

Ben jij er klaar mee om gefixeert te zijn op eten en dan met name op wat je wel en niet mag eten? Bepaal jij ook met je hoofd wat goed is voor je lichaam?

Misschien herken je dit?

Wat gaan we doen?

Hoe zou je het vinden als ik je ondersteun bij het herkennen wat jouw lichaam nodig heeft?

Ik was zelf jarenlang op zoek naar het ultieme, gezonde voedingspatroon voor een slank lijf en vooral meer energie. Ik weet dus hoe het is om op zoek te gaan naar het beste dieet, waarbij ik de intelligentie van mijn lichaam volledig onderschatte.

En hierom heb ik in 2009 besloten om mij te verdiepen in voeding en leefstijl. De ene na de andere opleiding volgde voor het ultieme antwoord. Na alle studies en vele diploma’s weet ik hoe ik jou kan helpen naar meer energie en balans, zodat je kunt genieten van alles waar je waarde aan hecht.

​Om meer mensen hiermee te kunnen begeleiden heb ik dit online programma ontwikkeld. Tijdens het programma ga je aan de slag met jouw voedingspatroon en daarmee ook met jouw leven. Want voeding speelt een belangrijke rol in je leven.

In 10 modules leer je herkennen wat jouw lichaam nodig heeft voor meer energie en balans. Je leert hoe je voeding op een fijne manier kunt inzetten om fitter te worden en lekkerder in je te vel zitten, zonder een dieet te volgen.

Is deze cursus voor jou?

Het online programma In balans met voeding is voor jou als jij hebt ervaren dat lijnen en gefixeerd zijn op eten niet werken. Als je weet dat de terugkerende pogingen om af te vallen je juist belemmert in je dagelijkse geluk.

Deze cursus past bij jou als je last hebt van onverklaarbare vermoeidheid en het lastig vindt om te genieten. En je snapt dat leefstijl daar een grote invloed op heeft.

Je hebt al heel wat diëten gedaan, maar niet met het gewenste resultaat en je hebt niet nog meer voedingsadvies nodig.​

Jij bent klaar voor verandering met als resultaat meer energie, een fit lichaam en een stralend leven.

Kosten en aanmelden

Deze cursus kost 59 euro (inclusief BTW)

Wil je deelnemen aan het online programma en leren herkennen wat je lichaam nodig heeft?

Schrijf je in en je ontvangt alle gegevens in je mailbox. Je kan op ieder gewenst moment met de cursus starten.

Persoonlijk consult

De cursus bestaat uit 10 online modules eventueel aanvullend met persoonlijke begeleiding.

Wil je extra persoonlijke begeleiding op het gebied van leefstijl, hormoonbalans en voeding? Kies dan voor de combinatie van de online cursus, een extra lang persoonlijk consult bij Balance health én een 3 weekse bonus.

Normaal duurt een consult bij Balance health een uur, maar in combinatie met de cursus maar liefst 90 minuten. Je ontvangt een persoonlijk advies op maat en kunt al je vragen stellen.

Bonus
In de drie weken na de 10 weekse online cursus In balans met voeding ontvang je informatie over je hormonen, neurotransmitters en darmgezondheid. Dat is inclusief een hormonale anamnese.

Je ontvangt daarnaast ook nog eens een extra weekschema met hormoonbalansrecepten én een handig naslagwerkje ‘leef je leven in balans’ met informatie en artikelen en recepten.​

Kosten
De cursus inclusief het persoonlijke consult kost 149 euro.

Wil je eerst overleggen?

Twijfel je of deze cursus wel iets voor je is? Heel logisch dat je eerst even wilt kletsen hierover.