Lifecoaching & hypnotherapie

Haal meer uit je leven en ervaar blijvende veranderingen door onbewust leren.

Ben jij klaar voor verandering. Met lifecoachen ontdek en bereik je jouw persoonlijke doelen. Het richt zich op het ‘vormgeven’ van jouw leven.

Wat maakt voor jou de moeite van het leven waard?

Wat wil zou jij het allerliefste willen?

Elke cel in je lichaam snakt naar verandering, maar alles wat je hebt geprobeerd heeft slechts tijdelijk iets opgeleverd.

De oude patronen of oude gevoelens blijven terug komen, wat je ook doet.

Je bent klaar voor verandering.

Is dit persoonlijk traject iets voor jou?

Lifecoaching met hypnotherapie is een zachte techniek voor persoonlijke groei. Het kan worden gebruikt voor verschillende uitdagingen en problemen.

Je zit niet lekker in je vel, hebt weinig energie en het lukt je maar niet om nieuwe, gezonde gewoontes aan te leren en vol te houden. Je ervaart stress en voelt je moe en uitgeput.

Je wil gewoon lekker in je vel zitten en meer positiviteit ervaren. En je hebt niet nog meer kennis of recepten nodig. Wat jij nodig hebt is dat je onbewust gaat leren en nieuw gedrag volhoudt.

Blijvende veranderingen

Of je nu wordt tegengehouden door een gebrek aan zelfvertrouwen, zelftwijfel, angst of ongerustheid, jij hebt de kracht om het verhaal te herschrijven.​

Onze angsten en onzekerheden zijn reëel. En daarmee bedoel ik dat ze een echt en tastbaar effect hebben op ons gedrag, en uiteindelijk op ons hele leven.

Maar wanneer ze worden afgebroken, zijn ze slechts een systeem van negatieve associaties die zich herhalen in je onderbewustzijn. Samen kunnen we die lus doorbreken en nieuwe neurologische paden creëren die positieve veranderingen ondersteunen.​

​Jij kunt ongelooflijke dingen doen; volledig in je vertrouwen en kracht stappen, je losmaken van zelfdestructieve patronen, de controle over je mentale en emotionele toestand terugkrijgen, waardoor gedragsverandering veel makkelijker gaat.

Je geest is het krachtigste hulpmiddel dat er is.

Je hele realiteit kan verschuiven als je veranderingen aanbrengt in je onderbewustzijn.

Persoonlijke groei

Een investering in jezelf levert je meer op dan dat het je kost.

Boek je sessie

Lifecoaching met hypnotherapie is uiterst effectief en vereist geen doorlopende sessies. Meestal zijn we in staat om elk probleem binnen 3-6 sessies op te lossen.

*Alle sessies vinden life of online via Google meet plaats.

Solo sessie
Basis traject
Transformatie traject

Wat is hypnotherapie?

Hypnotherapie is een vorm van psychotherapie die je in staat stelt om het kritisch denken tijdelijk tot rust te brengen om rechtstreeks contact te maken met je onderbewuste brein. In dit deel van het brein liggen alle onbewuste processen, gewoontes en overtuigingen opgeslagen.

Via het onderbewuste brein kunnen we nieuwe ideeën en heilzame denkpatronen ontwikkelen die je helpen om jouw doelen te bereiken.​

In trance heb je gefocuste aandacht en sta je open voor verandering. Trance is een natuurlijk verschijnsel dat je op een dag meerdere keren ervaart zonder dat je het wellicht in de gaten hebt.

Je gaat in het dagelijks leven dus verschillende keren in en uit de hypnotische staat. Bijvoorbeeld wanneer je aan het dagdromen bent, tijdens het lezen van een goed boek of het zien van een prachtige film. Je hebt misschien ook weleens ervaren dat je met de auto op je bestemming aankwam, maar geen bewuste herinnering had van de laatste kilometers. Je was even in gedachten verzonken…