24-hour Energy Method

In 3 weken uitgerust wakker worden (en meer energie gedurende de dag).

Stap jij, net als veel andere professionals in de (mond)zorg, ‘s morgens vermoeid je bed uit en heb je last van rug-, nek-, of schouderklachten?

Je weet dat het niet altijd aan het werk ligt, want er zijn ook dagen dat je helemaal nergens last van hebt… Maar je vraagt je wel af of dit voor altijd blijft.

De meeste van mijn klanten werken in de zorg en weten echt wel hoe ze goed voor zichzelf moeten zorgen.

Toch is het lastig om dit in de praktijk toe te passen vanwege overvolle agenda’s en altijd klaar staan voor je patiënten. Er is dan geen of weinig aandacht voor je eigen behoeften, omdat je helemaal in de zorgmodus staat, zodat je alle patiënten van dienst kan zijn. 

Misschien voel je die vermoeidheid en de pijn in je rug, nek en schouders weleens, maar drukt ze vervolgens weg, omdat er gewoonweg geen tijd is om ze onder ogen te komen.

En dat snap ik, want zullen deze klachten ooit nog over gaan of zullen ze altijd blijven bestaan en alleen maar erger worden? Misschien vraag je je af of er ooit nog een tijd komt dat je weer bruist van de energie en je helemaal ontspannen voelt.

Je bent een ambitieuze vrouw werkend in de zorg, met een hectische agenda, kinderen en de constante druk om alle ballen in de lucht te houden. Je voelt je moe, stapt al vermoeid uit je bed en hebt last van je rug en schouders. Je tijd is kostbaar en het is een uitdaging om goed voor jezelf te zorgen en tijd voor jezelf te nemen.

Toch weet je dat je er nu eindelijk mee aan de slag moet. Dat je zelf de regisseur van je leven bent en dat je de enige bent die wat kan veranderen, maar je weet even niet waar je moet beginnen.

Dit gaan we fixen met de 3-weekse 24-hour Energy Method.

Nu tijdelijk voor 197 euro (t.w.v. €444,-) met als BONUS de Planner voor een vitaal leven. 
Zaterdag 31 augustus vervalt de bonus.

Met de 24-hour Energy Method ga ik je helpen om weer uitgerust op te staan en van ‘s morgens tot ‘s avonds energiek te zijn. Je hoeft geen ellenlange sessies in de sportschool te doen of ingewikkelde oefeningen … Ik leer je hoe jij jouw brein, je gedachten en mindset kunt inzetten om deze resultaten te bereiken

Met de 24-hour Energy Method leer ik jou exact hoe vermoeidheid en een pijnlijke rug, schouders en nek ontstaan. Want wat kost je energie en wat geeft je energie? 

Je ontdekt hoe spanning zich vastzet in je rug, nek en schouders en hoe je jouw gedachten kunt inzetten om de klachten te verminderen.

En om de nieuwe kennis op celniveau te integreren krijg je in iedere module een transformerende sessie in een ‘lichte trance’.

Hoe zou het voor je zijn om weer van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds vol energie te zitten, jezelf sterker te voelen en eindelijk die rust in je lichaam te hebben om meer op pad te gaan met familie en vrienden? 

Stel dat je meer rust in je hoofd hebt en deze rust ook in je lichaam voelt. Dat je onmisbare technieken leert om nieuwe energie te laten stromen en dit je een positief gevoel geeft. 

Met de 24-hour Energy Method beloof ik in week 1 al meer inzicht en werk je in 3 weken naar meer energie van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds.

Dit is wat we gaan doen:

De training is een ervaring waarin jij ontdekt hoe jij uitgerust opstaat, 24/7 meer energie hebt en rug, nek en schouderklachten kunnen verminderen.

Nu voor 197 euro (t.w.v. 444,-) met GRATIS Planner voor een vitaal leven. Op zaterdag 31 juli vervalt deze bonus.

Dit krijg je ook:

Kosten en aanmelden

Nu voor 197 euro (t.w.v. €444,-) inclusief de Planner voor een vitaal leven.

Het programma duurt 3 weken. Je krijgt 3 live sessies van 1-1,5 uur (replays beschikbaar).

De online live sessies zijn op woensdag:

◾ Woensdag 11 september om 9.30 uur
◾ Woensdag 18 september om 9.30 uur
◾ Woensdag 25 september om 9.30 uur
◾ Inclusief replays
◾ Toegang tot de besloten Instagram groep
◾ Hypnotische meditatie: Ultieme ontspanning
◾Feedback op al je vragen van 11 september t/m 2 oktober

Garantie: Heb je het hele programma gevolgd en alle oefeningen gedaan, maar zie je geen resultaat in je tests? (op de eerste en de laatste dag doe je een kleine test) Dan ontvang je je geld terug.

Nu tijdelijk van 444 euro voor 197 euro.
Zaterdag 31 augustus vervalt de BONUS.

Over Yvonne

Yvonne Kort, studeerde Mondhygiëne aan Hogeschool Utrecht, Vitaliteitstherapie en Lifecoaching bij Chivo, orthomoleculaire therapie bij Natura Foundation en hypnotherapie o.a. bij Hypnotherapie Academie Nederland. Ze schreef twee boeken en lanceerde een Planner, ook geeft ze trainingen aan professionals. Al 100+ professionals getraind.